افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

دستغیب: اگر سپاه نبود، منطقه دچار آشوب می‌شد

دستغیب: اگر سپاه نبود، منطقه دچار آشوب می‌شد رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه اگر سپاه نبود، منطقه دچار آشوب می‌شد، گفت: امنیت را مدیون پاسداران انقلاب هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید احمدرضا دستغیب رئیس کل دیوان محاسبات کشور در مراسم صبحگاه بسیج این سازمان، با تبریک حلول ماه مبارک رجب و میلاد باسعادت امام محمدباقر(ع) بر بهره مندی از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص این ماه مبارک تاکید کرد.

 

دستغیب با بیان اینکه در شرایط کنونی بار مسئولیت ما سنگین است، گفت: در دوران انقلاب، دفاع مقدس و دوران مدیریت پس از جنگ شاهد فعالیت نسلی بودیم که روحیه بسیجی داشتند و علیرغم اینکه ناملایمات زیادی را تجربه کردند ولی کار را با صلابت و ایمان پیش می بردند و در حال حاضر هم نیاز داریم که این روحیه نسل فعلی به آینده انتقال یابد.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه اخیراً صداهایی در ارتباط با نهاد مقدس سپاه پاسداران به گوش می رسد، اظهار داشت: در این خصوص باید بدانیم و به نسل بعد از خودمان نیز متذکر شویم که اگر سپاه نبود، منطقه دچار آشوب می شد و همه مدیون امنیتی هستیم که پاسداران انقلاب اسلامی ایجاد کرده اند و اگر نبود این امنیت، جهان دچار آشوبی می شد که حتی در جنگ های جهانی هم شاهد آن نبودیم.

 

گفتنی است مراسم صبحگاه بسیج دیوان محاسبات کشور با حضور رئیس کل، دادستان، جمعی از معاونین، حسابرسان کل، مدیران کل و سایر کارکنان ستاد مرکزی برگزار شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار